Ce familie frumoasă are Mirela Vaida! Poze făcute alături de soţ şi copii

Mirela Vaida a fost într-o scurtă excursie cu soţul şi cei trei copii la munte. Zilele trecute, prezentatoarea tv a postat câteva imagini cu familia ei, făcute în oraşul de la poalele Tâmpei.

Din câte se pare, vedeta şi-a dus copii într-o tabără de vară, care va dura o săptămână. Găseşti în galeria foto câteva imagini cu Mirela Vaida alături de soț şi copii.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct este foarte cunoscută în ţară, dar prefera să îşi ţină familia departe de camerele de filmat. Cel mult, copiii apare în materialele video realizate în bucătăria familiei, iar apoi postate pe canalul de Youtube al vedetei. Zilele acestea însă a ales să facă publice câteva imagini dintr-o mini escapadă la Braşov. Ocazia nu a fost excursia în sine, ci faptul că şi-a dus copiii într-o tabără ce vara, ce va dura o săptămână.

Cum arată soţul prezentatoarei de la Acces Direct, Mirela Vaida
În mod surprinzător, vedeta TV a postat imagini inclusiv cu soţul. Alături a scris şi mesajul:

„Am venit să-i lăsăm pe cei mari în tabără o săptămână! Noi plecăm acasă, mai singuri și mai «bătrâni». Ce repede cresc copiii”, a notat prezentatoarea de la „Acces Direct”.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Mirela Vaida
Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru de 11 ani şi au trei copii. Înainte de venirea lor pe lume, prezentatoarea s-a confruntat cu două sarcini pierdute.

„Da, eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate.

În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru.

Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri.

Corpul selectează natural ce e sănătos pentru tine şi ce nu. Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite. Mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul.

M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel” a declarat Mirela Vaida acum ceva timp.