Ce facea mama gemenilor din Ploiesti, in timp ce copiii ei erau morti pe strada. Este terifiant!

O tragedie a zguduit aseara Romania! Doi copilasi au murit dupa ce au cazut de la etajul 10 al unui bloc.

Acolo locuiau alaturi de mama si de fratii lor mai mari. Acum s-a aflat ce facea, de fapt, mama gemenilor din Ploiesti. Adevarul este terifiant!

Copilasii se aflau in casa, iar intr-un moment in care au ramas nesupravegheati, s-a produs tragedia. Au cazut in gol, dupa ce au mers pe pervazul geamului. Micutii nu au avut vreo sansa. Acum insa ies la iveala detalii ingrozitoare despre mama gemenilor.

Ce facea mama gemenilor din Ploiesti, in timp ce copiii ei erau morti pe strada
Se pare ca mama copiiilor se afla intr-o alta camera, live pe Facebook. Habar nu avea ca doi dintre micutii ei tocmai murisera. Intrase in direct pe internet ca sa le arate prietenilor ei virtuali cum isi petrece timpul liber. Femeia fuma si asculta manele, la volum maxim.

La un moment dat, un alt copil al ei intra in camera si se apropie de femeie, dar ea il respinge brusc, sustinand ca o doare capul. Culmea este ca se mai aud tot pe fundal si mai multe sirene ale ambulantelor care interveneau chiar ca sa ii salveze ei gemenii.

La un moment dat, tocmai cand isi aprinde inca o tigara, cineva bate la usa. Erau jandarmii si politistii care au anuntat-o ca cei doi copii au murit, dupa ce au cazut de pe pervaz. Se pare ca socul a fost atat de mare, incat femeia ajuns sa fie internata la psihiatrie, informeaza Spynews.