Ce face soțul Andreei Esca atunci când o vede la Știrile Pro tv. Este un gest demn de admirat

Andreea Esca și soțul ei au o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme. Sunt un cuplu sudat despre care nu s-au auzit niciodată bârfe sau zvonuri.

Au știut, de-a lungul timpului, să mențină aprinsă flacăra iubirii și să țină relația lor departe de ochii curioșilor.

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți din anul 2000 și au doi copii împreună. Într-un interviu pentru Ciao.ro, Andreea a spus cum reușește să se înțeleagă atât de bine cu soțul ei și ce gest frumos face acesta pentru ea.

Gestul pe care Alexandre Eram îl face pentru Andreea Esca
Andreea Esca a povestit pentru Ciao.ro că și după atâția ani de căsnicie, soțul ei, omul de afaceri francez, Alexandre Eram face gesturi romantice pentru ea. Știrista de la Pro tv a spus că uneori, după emisie, soțul ei îi trimite un mesaj cu textul: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!

Este un gest pe care Andreea Esca îl prețuiește mult pentru că simte că soțul ei este atent la nevoile pe care ea le are și că o susține în tot ceea ce face.

El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe, a spus Andreea Esca.

Citește și: Andreea Esca a slăbit cu o dietă care i-a permis să mănânce de toate

Povestea lor de dragoste este foarte frumoasă, Andreea fiind cea a pus ochii pe Alexandre și a făcut tot ce a putut ca să stabilească o întâlnire cu el. Întrebată despre momentele tensionate din cuplu lor, vedeta știrilor Pro tv a spus că nici ea și nici soțul ei nu sunt ranchiunoși, nu pot ține supărare unul pe celălalt, nici măcar de pe o zi pe alta.