Ce decizie radicală a luat Nicolae Botgros la patru luni de la decesul soției sale

Maestrul Nicolae Botgros și-a pierdut soția în urmă cu 4 luni, iar de atunci viața îi este un calvar. Iată ce decizie radicală a luat îndrăgitul artist.
Nicolae Botgros a rămas cu un gol pe care, cel mai probabil, nu va reuși să-l umple cu nimic.
Soția dirijorului a murit în urmă cu 4 luni, iar de atunci nu trece zi fără să nu treacă pe la mormântul ei.
Suferința este apăsătoare pentru marele maestru motiv pentru care s-a decis să se mute din locuința în care a trăit alături de Lidia Bejenaru.
Nicolae Botgros: ”Sunt multe amintiri acolo, e greu”
Nicolae Botgros a rămas fără jumătatea vieții lui. Femeia care îl completa și alături de care a trăit o viață a murit în urmă cu 4 luni.
Durerea prin care trece maestrul a devenit tot mai apăsătoare mai ales atunci când ajunge acasă și nu mai are cui spune ”Bine te-am găsit”.
Nicolae Botgros a luat o decizie radicală și este decis să vândă apartementul în care a trăit alături de soția lui și să se mute în alături de fiul său:
”Stau la dânsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vând apartamentul și să-l dau că n-am să pot trăi. Îmi vine greu. Sunt multe aminti acolo, e greu”, a mărturisit maestrul.
Nicolae Botgros îi simte lipsa soției și ori de câte ori i se face dor, maestrul merge la mormântul Lidiei:
”Merg când dă Dumnezeu și de două ori pe zi, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat.
Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dânsa”, a declarat Nicolae Botgros pentru Antena Stars.
În urmă cu 4 luni, maestrul Nicolae Botgros și-a pierdut soția. Lidia Bejenaru s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Lidia Bejenaru suferea de cancer la colon, fiind operată de mai multe ori.
Din nefericire, toate aceste intervenții chirurgicale, greutățile și grijile au extenuat-o.