Ce crede fata cea mică a primei doamne a Franței despre relația

Povestea de dragoste dintre președintele Franței Emmanuel Macron (44 de ani) și soția sa, Briggite (69 de ani) durează de

peste 25 ani și a fost mereu în atenția presei mondene din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi.

Ei s-au cunoscut în 1993, pe când Brigitte avea 40 e ani și era profesoară la liceul Le Providence, din Franța. La vremea

respectivă, Emmanuel Macron avea 15 ani și era elev și coleg de clasă cu una dintre fiicele lui Brigitte, Laurence.

Brigitte era atunci căsătorită cu bancherul André-Louis Auzière cu care a are trei copii – Sébastien Auzière, inginer, Laurence Auzière-Jourdan, cardiolog și Tiphaine Auzière, avocat.

În 2006, Brigitte a divorțat de bancher, după o căsnicie de 32 de ani. Un an mai târziu, în 2007, Emmanuel și Brigitte s-au căsătorit, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Tiphaine Auzière, fata cea mică a primei doamne a Franței, avea 9 ani când mama ei l-a cunoscut pe Emmanuel Macron. Ea a auzit de începutul poveștii de dragoste a mamei ei când sora ei mai mare, Laurence, colegă de clasă cu Emmanuel, s-a

întors într-o zi de la școală și a spus “Mamă, este un băiat în clasa noastră care știe totul despre orice”, relatează presa internațională.

Într-un documentar realizat în urmă cu câțiva ani, intitulat “Brigitte Macron: Un roman franțuzesc”, Tiphanie a vorbit pentru prima dată public despre momentul în care mama ei s-a îndrăgostit de președintele francez.

Sunt momente în viață când trebuie să faci alegeri vitale. Pentru mine atunci a fost momentul acela. Așadar, ce s-a spus în ultimii 20 de ani este nesemnificativ.

Desigur, când luăm micul dejun dimineața, eu sunt cu ridurile mele, el cu tinerețea lui, dar așa stau lucrurile.

Dacă nu făceam acel pas, mi-aș fi ratat întreaga viață. Sunt bucuroasă cu copiii mei, dar în același timp simt că a trebuit să trăiesc această dragoste și să fiu pe deplin fericită.