Ce contract are Andreea Esca la Pro Tv. Care este, de fapt, salariul vedetei

Andreea Esca este, de departe, cea mai cunoscută și îndrăgită vedetă de televiziune din România. Este imposibil să nu-i recunoști vocea, ea fiind cea care de ani de zile prezintă cele mai importante știri din zi de la Pro Tv. Andreea Esca este o figură emblematică a României, iar imaginea ei este legată de postul de televiziune din Pache Protopopescu.

De-a lungul carierei, Esca s-a implicat în numeroase campanii de binefacere, fiind membră a fundației Renașterea.

Andreea Esca a vorbit despre job-ul de la Pro Tv
De-a lungul anilor s-au făcut tot felul de glume pe seama Andreei Esca, mai precis glume legate de remunerația ei de la Pro Tv. Fiind cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, mulți au fost curioși să afle care este salariul ei, mai ales că lipsește foarte rar de la pupitrul știrilor.

Esca este realizator-prezentator în cadrul Știrilor Pro Tv, și realizatoarea emisiunii La Radio, de la Europa FM.

Puțini sunt cei care știu că Andreea Esca face parte din echipa de reporteri CNN World Report și că a realizat transmisiuni în direct din Paris, Madrid, Helsinki, Varșovia și SUA.

Ca reporter a transmis în direct din: SUA, Paris, Madrid, Helsinki, Varșovia.

A apărut pe micile ecrane, pentru prima dată în urmă cu 26 de ani, și a spus, în nenumărate rânduri, că nu se vede făcând altceva.

Invitată în podcastul lui Marius Manole, Andreea Esca a spus că nu s-a gândit să renunțe la pupitrul știrilor și că este o profesie pe care o poți face chiar dacă înaintezi în vârstă.

Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești, a spus Andreea Esca.„Eu cred că (rămâi – n. red.) până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a spus vedeta ProTV.