Ce avere are Cătălin Moroșanu. Câți bani a declarat că are fostul concurent de la Survivor

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți luptători din țară. Celebrul sportiv se bucură de mare succes și are o carieră de admirat.

De curând, luptătorul a depus declarația de avere, unde a vorbit despre toate veniturile sale din anul 2020 și toate proprietățile pe care le deține.

Averea lui Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu este foarte cunoscut atât în țară, cât și în afară, datorită succesului pe plan sportiv. De când a apărut la Survivor, a intrat și mai mult în atenția publicului, care sigur ar vrea să știe cât câștigă într-un an sportivul lor favorit, dar și cu ce proprietăți și afaceri se laudă.

În urmă cu câteva săptămâni, acesta și-a publicat declarația de avere. De menționat este faptul că declarația de avere din 2021 se referă la anul fiscal 2020. Pentru început, se pare că sportivul a vândut anul trecut un apartament pentru suma de 48.000 de euro.

El mai deține acum doar o casă de vacanță de 185 mp în comuna Miroslava, alături de soția lui. Nu mai are alte proprietăți, ci doar două mașini achiziționate în leasing, tot împreună cu soția. Nu are datorii și nici conturi bancare pe numele lui. Soția lui ar fi obținut 3000 de euro de la un cabinet stomatologic, ea fiind de meserie medic și având propriul ei loc în care activează.

Cât a primit Moroșanu pe drepturi de autor
În 2020, celebrul Cătălin Moroșanu a mai încasat și 2.190 de lei de la Consiliul Județean Galați, acolo unde a fost ales din nou consilier din partea PNL. Tot în anul 2020, el a obținut 15.300 lei de la SC Cătălin Moroșanu Promotion SRL, firmă la care este administrator și care merge foarte bine.

Firma respectivă are un mare succes, iar dividendele sunt dovada. Conform declarației de avere, dividendele au fost în valoare de 461.000 de lei. Aceeași sumă a fost declarată și pentru anul 2019, semn că lucrurile merg foarte bine.

Doar din drepturi de autor, Moroșanu a obținut 70.000 de euro, bani pe care i-a recunoscut în declarația de avere de anul acesta. Se pare că aceștia ar proveni din anul 2019, când ar fi participat la un show TV.