Ce au făcut Ela și Petrică de la Mireasa imediat după Crăciun. Scandal în mediul online: “Nu este pentru toți aceeași regulă?”

Petrică și Ela, câștigătorii emisiunii Mireasa, au stârnit un adevărat scandal în mediul online.

Tinerii au fost nași imediat după Crăciun, iar fanii au reacționat.

Ela și Petrică au mers în Maramureș pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

Cu această ocazie au fost și nașii fratelui fostului concurent de la Mireasa.

Tinerii au postat mai multe fotografii, dar fanii au reacționat imediat. Mulți le-au transmis că au încălcat tradiția, pentru că în această perioadă nu se organizează nunți.

Ce au făcut Ela și Petrică de la Mireasa imediat după Crăciun. Scandal în mediul online: “Nu este pentru toți aceeași regulă?”
Câștigătorii celui de-al patrulea sezon al show-ului matrimonial Mireasa s-au trezit în mijlocul unui adevărat scandal. Tinerii au petrecut sărbătorile de iarnă în Maramureș. Petrică și-a dus soția acasă pentru a primi și binecuvântarea părinților, iar cu această ocazie au participat la un alt eveniment.

Au fost nașii lui Vasile, fratele fostului concurent. Tinerii au fost extrem de bucuroși și au postat mai multe fotografii din biserică, dar și de la petrecere.

Cei mai mulți fani s-au bucurat și i-au felicitat, dar unii au fost furioși. Le-au transmis că în această perioadă nu se organizează nunți sau botezuri. În plus, Ela și Petrică nu s-au cununat încă la biserică.

“Măi, măi, măi cum se face oare ??? Nu este pentru toți aceeași regulă??? Sau la voi la Maramu așa este??? Eu personal am întrebat și preotul mi-a spus că nu se poate cununa și nici boteza (daca ai intenții să te căsătorești cu acea persoană) dacă nu ai cununia religioasă pentru că deveniți rude!!! ceea ce e și LOGIC …”