Ce a trăit în copilărie Gabriela Firea. Nu a mai povestit până acum: „E cea mai mare umilință”

Gabriela Firea a fost invitată recent la „40 de întrebări cu Denise Rifai’, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D.

Fost Primar al Capitalei, cu o experiență îndelungată de jurnalist și om politic, Gabriela Firea a făcut declarații în premieră, în ceea ce privește viața personală, dar și cea profesională.

Născută la Bacău, într-o familie cu o situație financiară modestă, mama fiind vânzătoare, iar tatăl muncitor necalificat, Gabriela Firea, acum o femeie de succes, a fost marcată de neajunsurile copilăriei.

Invitata lui Denise Rifai a vorbit despre momentele delicate din copilăria sa si a mărturisit și cine a fost întotdeauna alături de ea, în perioadele tulburi.

„Dați-mi voie, în primul rând, să îi mulțumesc mamei mele, pentru faptul că a compensat, din tot sufletul ei, privațiunile financiare pentru noi toți. (…) Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, într-adevăr, a fost, să spunem, cel care a determinat situația noastră mai dificilă. Părinții noștri au și divorțat când eu aveam 13-14 ani… Dar noi cu toții l-am iertat! (…)

Sunt sensibilă, din această cauză, când văd copii săraci, bătrâni fără ajutor, și știu că ceea ce spun pare < decupat > dintr-un manual de marketing, dar nu este așa… este ceea ce simt. (…) Cea mai mare umilință este să iubești pe cineva care îți spune că nu-ți poate întoarce sentimentele pentru că nu ești la același nivel financiar. Cred că pentru un adolescent, este un moment de suferință, peste care se poate trece, dar care nu poate fi uitat!’, a povestit Gabriela Firea emoționată.