Ce a spus mama lui Tavi Clonda despre Gabriela Cristea. Cum este relația soacră-noră

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de nedespărțit.

Se iubesc și au construit împreună o familie frumoasă, cu două fiice de care amândoi sunt foarte mândri. Deși ei sunt uniți, de-a lungul timpul, în presă au apărut speculații cu privire la anumite neînțelegeri, precum și zvonuri legate de relația dintre Gabriela Cristea și soacra ei.

Ce a spus mama lui Tavi Clonda despre nora ei
Puțini sunt cei care știu ce părere are mama lui Tavi Clonda despre nora ei, prezentatoarea de

televiziune Gabriela Cristea. În show-ul pe care îl prezintă, Mireasa – Capriciile iubirii, vedeta face uneori referire la soacra ei sau la relația dintre soțul ei și mama acestuia. Cu fiecare ocazie, Gabriela vorbește numai în termeni laudativi despre soacra ei.

La rândul său, mama lui Tavi Clonda a declarat că este foarte mândră de fiul ei și de soția acestuia. Femeia spune că amândoi sunt copiii ei, îi iubește mult și se roagă să le fie bine în viață.

Pentru mine sunt ca și copiii mei (n.r.: Tavi și Gabriela). Sunt în sufletul meu tot timpul. Eu seara mă culc cu ei în gând, mă rog pentru ei. Sunt o împlinire a sufletului meu. Am doi copii minunați. Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet, a spus mama lui Tavi Clonda.

Tavi Clonda are o relație specială cu mama lui despre care spune că i-a fost alături toată viața. S-au sfătuit, s-au sprijinit și au vorbit deschis despre toate. Mama lui a spus într-un interviu că dintotdeauna a fost mândră de el, că a fost și este un copil bun care i-a adus numai fericire.

Dacă încep să spun eu pot să merg până la infinit cât de mult îl iubesc. Sunt mândră de el de mic. A fost un copil foarte bun și este. Întotdeauna m-am mândrit de el. A fost un copil cuminte. În liceu cântam amândoi, el la chitară, eu cu vocea, a mai spus mama lui Tavi Clonda.