Ce a spus Fulgy despre mama lui, după ce a fost prins drogat la volan: „Mama știe…”

Se pare că necazurile se țin lanț de familia Clejanilor. Fulgy, mezinul familiei, a fost prins drogat la volan, sâmbătă seara, în București.

Fiul lui Ioniță și al Vioricăi a fost dus la sediul INML pentru a i se recolta probe biologice.

Fac ce fac și ajung din nou în atenția presei! Manole Dan Constantin Fulgeraş pare să o țină dintr-un scandal în altul. Fratele Margheritei în vârstă de 23 de ani s-a filmat cu conducând, cu câteva ore înainte de a fi oprit în trafic de un echipaj de poliție.

Fugy, fiul Clejanilor, prins drogat la volan
Rezultatele testului din momentul când a fost oprit în trafic au arătat că a consumat canabis. La scrut timp după, fiul Clejanilor a mai apărut într-un videoclip în care spune că a fost arestat.

”În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, spunea Fulgy chiar înainte de a ajunge la INML, imagini explicite cu el fiind postate pe contul lui de Instagram.

La ieșirea din sediul INML, Fulgy a fost întâmpinat de jurnaliști. Întrebat de ce va spune mama lui, Viorica, despre faptul că a fost prins drogat la volan, Fulgy a declarat:

„Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci v-am lăsat fără cuvinte”, a spus acesta.

La ieșirea de la INML, Fulgy a fost așteptat de părinții lui. Scandalul vine la un an după ce Margherita a provocat un accident auto, care era, la rândul ei, drogată la volan.