Ce a spus Andra despre divorțul de Cătălin Măruță. Artista nu are nimic de ascuns

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de invidiat, trainic și serios, care s-a ținut, încă de la început, departe de
scandaluri mediatice, bârfe, sau altceva care să-i pună pe protagoniști într-o postură proastă.
Artista și omul de televiziune sunt împreună de 15 ani, timp în care s-au susținut necondiționat în cariere și au pus bazele unei familii frumoase, cu doi copii.
Spre deosebire de alte cupluri celebre din showbiz-ul românesc, despre ei nu au fost niciodată zvonuri cum că au probleme și sunt pe cale să se despartă.
Ce a declarat Andra despre divorțul de Măruță
Andra prețuiește familia mai mult decât orice și nu ia în calcul despărțirea de partenerul ei de viață. Întotdeauna când a fost întrebată, artista a spus cât de mult înseamnă Cătălin Măruță pentru ea și cum prețuiește prezența lui în viața ei.
Andra Măruță este de părere că în viață lucrurile nu sunt neapărat simple și mai ales într-o relație de cuplu, unde fiecare are propriile păreri, principii și viziuni.
Artista a declarat că nu există relații perfecte, așa cum nu există nici oameni perfecți, dar că totul ține de voință.
În relația ei cu Cătălin Măruță au funcționat și funcționează ca o echipă și astfel au reușit să construiască o familie trainică.
Vedeta admite că este greu, în ziua de azi, ca un cuplu să reziste mult timp și tocmai de aceea o sperie gândul că familia lor este un etalon pentru fani.
Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând, a declarat Andra pentru Viva!
Ce-și dorește Andra în căsnicia cu Cătălin Măruță
Din fericire, soții Măruță nu au avut probleme mari de-a lungul relației, până acum și niciodată nu s-a pus problema de despărțire sau divorț.
Andra a declarat că își dorește ca atât ea cât și Cătălin să fie înțelepți, în continuare, și să nu își verse furia unul pe celălalt.
Artista este de părere că în momentele grele, dialogul este esențial, sau spațiul/timpul de gândire pe care trebuie să și-l lase unul celuilalt.
Andra a mai spus că a construit această căsnicie împreună cu Măruță și a dezvăluit care este secretul unei relații de lungă durată. Ei bine, potrivit artistei, este important ca partenerii să-și urmeze propriile vise, să nu se sufoce unul pe altul, să aibă vieți proprii și o viață împreună.