Ce a spus Anamaria Prodan despre poza prelucrată în Photoshop devenită virală

Anamaria Prodan a ajuns din nou în atenția presei mondene, dar de data aceasta nu din cauza scandalului legat de divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Recent, fotablistul Nicolae Stanciu (mijlocaș ofensiv) a fost transferat la clubul chinez Wuhan Three Towns.

Anamaria Prodan a dorit să fie și ea prezentă la transferul fotbalistului, așa că s-a gândit să se folosească de

Photoshop pentru a fi parte din poza de grup alături de colegii de la agenția de la impresariat SPOCS Consulting cu care colaborează Stanciu. Inițial, firma SPOCS Consulting a postat pe Instagram fotografia originală cu Stanciu și impresarii, fără Prodan. Fosta soție a lui Reghecampf a folosit o poză mai veche, s-a decupat și s-a lipit în fotografia respectivă. Pentru ca totul să pară real, firma de impresariat a șters poza originală, publicând-o pe cea trucată. Mijlocașul roman a postat și el ulterior fotografia photoshopată.

„Mult succes, Nicolae Stanciu, la Wuhan” – a scris impresara în dreptul imaginii în care s-a adăugat ulterior, cu ajutorul programului de editare foto.
Câinii latră, ursul trece. În cazul meu ursul latră, câinii trec! Eu rămân cu faima, cu transferurile, cu respectul jucătorilor și cu banii! Restul cu ce? Merit doar atât: ”felicitări doamna Anamaria Prodan pentru tot ce faceți pentru fotbalul românesc și pentru jucătorii români”. Recunoștința e boală grea la noi! Concluzia? Sunt un MiG-19 pentru toți – a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.
Citeşte întreaga ştire: Ce a spus Anamaria Prodan despre poza prelucrată în Photoshop devenită virală