Ce a scris sotia lui Alexandru Arsinel pe coroana de flori depusa la Teatrul Constantin Tanase

Actorul Alexandru Arsinel a murit la 83 de ani, in urma mai multor probleme de sanatate cu care s-a confruntat in ultimii ani.

Trupul lui neinsufletit a fost depus la depus la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”.

Marilena, sotia lui Alexandru Arsinel, a depus o coroana de flori superba la capataiul regretatului actor. Ce mesaj i-a transmis

Vineri, 30 septembrie, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Alexandru Arsinel a fost depus la Teatrul „Constantin Tanase”.

Timp de doua zile, toti cei care isi doresc sa-si ia „adio” de la actor o pot face in locatia care i-a fost ca o a doua casa.

Printre cei care au fost prezenti la capataiul regretatului artist s-a numarat si sotia sa, Marilena Arsinel pe care acesta a ingrijit-o chiar si cu ultimele puteri.

In ciuda problemelor grave de satate, sotia lui Alexandru Arsinel si-a facut aparitia la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, potrivit Spynews.ro.

Intr-un scaun cu rotile, imbracata in negru si distrusa de pierderea celui alaturi de care si-a petrecut 54 de ani, femeia a venit insotita de fiul sau.

Ulterior, sotia maestrului a depus o coroana superba din arhidee albe si galbene, insotita de un mesaj induiosator.

„Te voi iubi mereu!” Sotia Marilena”, sta scris pe coroana de flori pe care sotia lui Alexandru Arsinel a depus-o sambata la capataiul actorului cu care a fost casatorita peste cinci decenii.

Alexandru Arsinel, cu sotia in gand, pana in ultimele clipe

Intr-un interviu recent, acesta a marturisit ca este cu sotia sa in gand tot timpul si va ramane asa pana cand isi va da ultima suflare.

„I-as spune: Doamne, te-ai tinut de cuvant. Iti multumesc ca m-ai lasat sa ma plimb in aceasta lume, si buna si rea. Si ca m-ai ajutat aproape de fiecare data sa ies din incurcaturi.

Cu un singur lucru nu m-ai ajutat inca si iti spun in fiecare zi Doamne, ajuta-ma.

Te rog, ajuta-ma ca Marilena sa se simta mai bine. Ai obligatia asta pentru ca sunt corect cu tine. Ma inchin in fata ta, in fiecare zi.

Las-o pe Marilena sa se simta mai bine!”, spunea actorul Alexandru Arsinel intr-un podcast.