Ce a postat Irinuca, fiica lui Columbeanu, pe Instagram, după ce Monica şi Mr. Pink s-au despărţit. Foto

Irinuca, fiica lui Columbeanu, și-a făcut apariția pe Instagram după o perioadă de absență, la ceva timp după ce Monica şi milionarul Mr. Pink s-au despărţit.

Adolescenta în vârstă de 14 ani pare afectată de schimbarea din viața ei.

Irinel Columbeanu, îngrijorat pentru fiica lui
Recent, Irinel Columbeanu a declarat pentru redacția Playtech-Impact că îl frământă situația, pentru că nu a mai vorbit deloc cu Monica Gabor după ce s-a aflat despre despărțirea ei de Mr. Pink. Totuși, fostul milionar de la Izvorani este încrezător în forțele mamei fiicei sale și crede că va urma o împăcare.

“Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița.Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală”, a spus Irinel Columbeanu, pentru redacția Playtech-Impact.

Ce a postat Irinuca, fiica lui Columbeanu, pe Instagram
După aproximativ trei luni de absență, Irina Columbeanu a reapărut pe Instagram, unde a publicat o fotografie în care apare singură și pare abătută. Ea și mama ei au fost nevoite să plece în Dubai, la Ramona Gabor, în urma despărțirii.

Postarea Irinei Columbeanu a generat numeroase reacții. Multe persoane s-au arătat bucuroase să o revadă. ”Trăiești!”, i-au spus mulți internauți, în timp ce alții i-au admirat frumusețea. Deschideți galeria foto de mai sus!

Adolecenta a rămas fără videoclipurile pe care le postase pe canalul ei de YouTube, unde adunase 350.000 de abonați, astfel că și acesta ar putea fi un motiv de supărare pentru ea. Totuși, fiica lui Irinel Columbeanu ar avea și alte preocupări. Tatăl ei a dezvăluit că Irinuca l-a anunțat că a început să scrie o carte.