Ce a păţit o pensionară într-un market din Târgu Mureş. Aceasta a fost ajutată cu bani de o străină, la casa de marcat

Ce a păţit o pensionară într-un market din Târgu Mureş. Zilele trecute, o întâmplare dintr-un market din Târgu Mureş a ajuns virală pe reţelele de socializare.

O bătrânică a jost ajutată cu bani de către o străină, când a văzut că nu-i ajung banii pentru a plăti ce avea achiziţionat în coşul de cumpărături. Gestul străinei a fost apreciat de către internauţi.

Tare grea este bătrâneţea, mai ales atunci când o pensie amărâtă nu ajunge nici măcar pentru câteva cumpărături. O bătrânică din Târgu Mureş a avut parte de un episod de acest gen, într-un market, atunci când a văzut că la casă, nu-i ajung banii pentru a achiziţiona tot ceea ce avea în coş.

Ce a păţit o pensionară într-un market din Târgu Mureş. Bătrânica, ajutată cu bani de o străină, la casa de marcat
Pe grupul de Facebook „Eşti din Târgu Mureş dacă…”, un internaut a povestit ce s-a întâmplat într-un market din oraş. Ajunsă la casa de marcat, o bătrânică ce avea în coş numai câteva produse, a constatat că nu-i ajung banii.

Mare i-a fost mirarea tânărului atunci când a văzut că o doamnă îi oferă pensionarei suma de 100 de lei, pentru a-şi face treaba cu ei.

„Ieri ,am văzut ceva ce m-a impresionat profund. Mă aflam într-un market din Aleea Carpaţi. O doamnă în vârstă avea în coş două iaurturi ,o pâine, câteva mere şi o apă minerală. A scos portofelul şi îşi numără bănuţii ,se pare că nu-i ajungeau! Dezorientată ,s-a întors la rafturi şi nu ştia la ce să renunţe. Văzându-i încurcătură,o doamnă slăbuţă ,cam la 45 de ani ,a scos din portmoneu două bacnote de 50 de lei ,s-a dus în spatele bunicuţei ,s-a aplecat ,ca şi când i-ar fi găsit,şi i-a spus : stimată doamnă, v-au căzut banii ăştia! Nu sunt ai mei,a protestat bunicuţa,nu i-am pierdut eu! Ba da,doamnă, dumneavoastră i-aţi pierdut ,dacă nu acum poate altădată! În ochii bunicuţii au apărut două bobite mici de lacrimi! Mulţumesc ,i-a spus ! Am rămas împietrit, e aşa de uşor şi totodată atât de greu să faci o mică fapta bună! Vă mulţumesc doamnă, aţi preferat să rămâneţi anonimă! O noapte bună dragi tg-mureseni, o noapte bună precum inima acestei doamne!” a fost mesajul postat de internaut, pe grupul de Facebook.

Ce a primit un tânăr din Târgu Mureş după ce a comandat o porţie de 20 crispy cu cartofi prăjiţi, la 80 de lei
Un tânăr din Târgu Mureş a avut parte de un adevărat şoc, după ce a comandat o porţie de 20 crispy cu cartofi prăjiţi. Meniul costa nici mai mult, nici mai puţin de 80 de lei!