Ce a ajuns să cultive Costi Ioniță în spatele curții sale. Nimeni nu credea că e în stare de așa ceva

La 43 de ani, Costi Ioniță se declară un vegan convins.

Celebrul artist a trecut prin momente de cumpănă, care l-au determinat să îmbrățișeze un stil de viață aparte, preluat între timp și de mama acestuia, în vâsrtă de 77 de ani.

În cadrul emisiunii culinare „Chefi la cuțite“, Costi Ioniță făcea niște declarații cutremurătoare legate de consumul de carne:

„Dacă nu făceam chestia asta, nu știu dacă aș mai fi fost aici“. Noul stil de viață al artistului și-a pus amprenta și asupra siluetei sale, arătând mai bine ca niciodată. Ce a ajuns să cultive Costi Ioniță în spatele curții sale, afli în continuare.

Ce a ajuns să cultive Costi Ioniță în spatele curții sale
Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, bucurându-se de o carieră spectaculoasă și aprecierea a milioane de români. Este un artist complet, cântăreț, compozitor de succes și producător muzical, fiind, totodată, și un excelent descoperitor de talente – fapt demonstrat de-a lungul anilor prin lansările trupelor, dar mai ales de hiturile care au stat pe buzele românilor zile în șir.

Înainte de a lua parte la experiența „Survivor România 2021“, Costi Ioniță spunea despre el că e un vegan convins și că regimul său alimentar i-ar putea fi un aliat în competiție.

Ambiția de a se dedica total acestui stil de viață este în prezent mai presus de orice pentru Costi Ionță și, prin urmare, se străduiește zilnic să nu cedeze în fața dorințelor.

Sunt vegan. Dacă aș prinde un pește, aș face troc, l-aș da la schimb pe o nucă de cocos“, declara fostul concurent de la „Survivor“.

Cum competiția din Dominicană a luat sfârșit, vedeta din lumea manelelor s-a întors la programul obișnuit, însă ceea ce nu știu mulți este faptul că artistul se ocupă, printe altele, și de grădinărit. Împătimit al unui stil de viață cât mai sănătos, bărbatul și-a plantat propiile roșii în curtea din spatele casei, pentru a se putea bucura de rezulatate bio și pentru a nu mai fi nevoie să le cumpere din comerț.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva
De curând, artistul le-a arătat recolta de roșii fanilor de pe TikTok, unde a încărcat un clipuleț cu el în timp ce se plimbă printre curpenii de roșii. În imaginea de mai jos puteți observa că vedeta se pricepe și la grădinărit, căci cultura sa este destul de bogată.