Caz șocant în Drochia. Care este motivul pentru care o soră și-a dezgropat fratele?

O femeie a reuşit să-i şocheze pe oameni după ce şi-a dezgropat fratele care decedase în urmă cu opt luni.

Aceasta i-a dus trupul aflat în stare avansată de putrefacţie, cu tot cu sicriu, în altă locaţie.

Cazul halucinant a avut loc la Drochia.

După ce l-a dezgropat şi i-a transportat sicriul, femeia a decis să îl reînhumeze în satul Mingir, raionul Hînceşti, localitatea de baştină a răposatului, potrivit Publika.md.

Femeia ar fi ajuns să pună în practică această hotărâre, deoarece şi-a visat de mai multe ori fratele, care i-ar fi

reproşat că nu a fost înmormântat acolo unde se cuvinte, aflându-se printre străini. Omul murise în luna mai, anul trecut,

suferind de o boală necruţătoare. El fusese înmormântat în oraşul Drochia. În acest loc, bărbatul locuise alături de fiica

şi soţia sa, în ultima perioadă a vieţii sale. Ultima dorinţă a bărbatului a fost de a fi înmormântat în satul Mingir din raionul Hânceşti, loc în care sora acestuia l-a reînhumat.

Înainte ca sora bărbatului să ia această decizie, soţia defunctului a fost anunţată telefonic de către aceasta că şi-a visat fratele, care îi spunea că doreşte să fie îngropat în satul de baştină.

Aşadar, aceasta l-a dezgropat într-o noapte cu ajutorul unor bărbaţi şi l-a reînhumat apoi lângă părinţi.

Femeia a încercat să îşi ascundă fapta şi a acoperit groapa. Lucrurile nu au mers aşa cum plănuise, deoarece angajaţii

cimitirului şi-au dat seama că mormântul a fost profanat şi au anunţat imediat Poliţia. Soţia decedatului este şocată de cele întâmplate, aflând despre a doua înmormântare a soţului său de la o rudă. În urma acestui caz halucinant, oamenii legii au deschis un dosar penal.