Caz aproape unic în istoria omenirii! Ce a născut graviduța din imagine. Se întâmplă o dată la 200.000.000 de cazuri

Zahra Amirabadi, o femeie în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie, a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a aflat că nu va naște un singur copil, așa cum credea, ci trei.

Aflată la prima sarcină, Zahra a născut tripleți identici. O astfel de sarcină se întâmplă o dată la 200.000.000 de cazuri, potrivit The Mirror.
Zahra Amirabadi, în vârstă de 28 de ani, a născut trei fetițe, Roya, Adina și Sefia, în decembrie 2021.

Zahra și logodnicul ei, Ashraf Reid, în vârstă de 29 de ani, au descoperit pentru prima dată că femeia va naște tripleți la controlul de 12 săptămâni

Cei doi tineri au amândoi perechi de gemeni în familii, dar niciunul dintre ei nu se aștepta ca Zahra să fie însărcinată cu tripleți.

„Glumisem în drum spre control și am zis «imaginează-ți, dacă sunt gemeni?», dar Ashraf a spus că acest lucru nu este posibil și a avut dreptate! Doctorul a început ecografia și a spus: «Am ceva să vă spun, s-ar putea să fie o surpriză pentru voi». M-am gândit imediat la ce e mai rău, am crezut că poate nu îi bate inima copilului sau ceva de genul acesta. Dar când ne-a spus că sunt tripleți, nu ne-a venit să credem!”, a declarat Zahra.

Inițial, medicii nu și-au dat seama că e vorba de tripleți identici
Doi dintre bebeluși, Roya și Adina, împărțeau aceeași placentă. Din această cauză, toți medicii au crezut la început că Zahra ar putea avea gemeni identici și, separat, o fetiță, explică femeia.

„Când s-au născut, arătau atât de asemănător, așa că am făcut un test care a arătat că toate trei sunt identice. Oul s-a divizat o dată la începutul sarcinii, așa că una dintre ele a avut propria placentă, apoi a doua divizare a avut loc puțin mai târziu, dar toate trei provin din același ovul”, explică Zahra.