Câţi bani i-a dat Tzancă Uraganul unei bătrâne, pe stradă

Tzancă Uraganu a arătat că are o inimă mare și că știe ce înseamnă să oferi un moment de bucurie cuiva. Cântărețul de manele a ajutat o bătrână din stradă cu o sumă de bani.

Actul de caritate făcut de Tzancă a fost filmat și postat pe contul său de TikTok, acolo unde a specificat că nu încearcă decât să demonstreze ce ușor poți să bucuri pe cineva. „Nu ne lăudăm cu un leu, doi lei, dar asta înseamnă bucuria!”, a spus Tzancă pentru urmăritorii săi.

Să-ți trăiască familia, mamă!”, au fost vorbele bătrânei după ce manelistul i-a înmânat o bancnotă de 100 de lei.

Mădălina Miu intenționează să-l dea în judecată pe Tzancă Uraganul, nimeni altul decât actualul ei soț. Femeia îl acuză pe cântărețul de manele că i-ar fi furat melodiile din telefon, în perioada când formau un cuplu și locuiau sub același acoperiș.

Mădălina Miu, încă soția lui, nu îi dă deloc pace prea curând. Recent, în cadrul unei emisiuni, femeia a susținut că nu mai are posibilitatea să lanseze mai multe piese din cauza manelistului.

Mădălina Miu a spus că melodiile i-ar fi fost luate din telefon chiar de Tzancă Uraganul, fără să îi acorde vreun drept de autor. Pentru a-și găsi dreptatea, bruneta a apelat deja la ajutorul unui avocat.

“Da, e adevărat, acestea nu vor mai apărea pe viață, îți dai seama. Avocatul meu e cel care se ocupă de protejarea drepturilor de autor”, a spus Mădălina Miu, încă soția lui Tzancă Uraganu, la “Xtra Night Show”.