Câți bani face lunar Bianca Drăgușanu. A recunoscut TOT. „Produce mami bani de nu are timp să îi numere”

Bianca Drăgușanu vrea cu orice preț să aibă o viață mai bună și să o ia de la zero, așa că zilele trecute, blondina a mărturisit că nu i-ar displăcea să trăiască în Dubai, alături de fetița ei, Sofia.

Chiar dacă acest lucru ar implica numeroase costuri uriașe, vedeta susține că este pregătită pentru a face față situației.

După situația neplăcută prin care a trecut cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu vrea să ia viața de la zero, dar se pare că acum este mult mai apropiată de fiica ei, Sofia, motiv pentru care nu poate renunța la micuță și se gândește să se mute împreună, în Dubai.

Câți bani câștigă, pe lună, Bianca Drăgușanu
Cu toate acestea, pentru oamenii de rând ar interveni o problemă destul de mare: taxele de școlarizare din Dubai nu sunt tocmai cele mai prietenoase, însă Bianca știe că ar face față situației cu brio.

La Teo Show, blondina a mărturisit că nu ar fi o problemă pentru ea taxa Sofiei de 10.000 de euro pe an, la școală, din moment ce produce bani cu nemiluita.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu.