Câți bani cer Clejanii ca să cânte la o nuntă. Scandalul cu Fulgy le-a crescut tariful

După o perioada dificilă, în care nu au fost evenimente, lumea a început să se întrebe câți bani cer Clejanii ca să cânte la o nuntă. Faptul că artiștii nu au putut fi prezenți la nunți sau alte evenimente, i-au făcut pe aceștia să își mărească tariful.

Printre interpreți se numără și taraful din Clejani.

Câți bani cer Clejanii ca să cânte la o nuntă
Potrivit site-ului artistipentrununta.ro, Ioniță și Viorica încasează 5000-5500 de euro la o nuntă. In afară de lipsurile pandemiei, care au dus automat la o sumă mai mare, Clejanii au fost favorizați și de publicitatea negativă de care au avut parte după escapadele lui Fulgy din ultimele săptămâni.

Soții din Clejani au încercat prin aparițiile televizate, din ultima vreme, să explice comportamentul fiului lor. Aceștia au fost prezenți în fiecare mare emisiune, de la Măruță, la XNS al lui Capatos, mai des decât în toată pandemia.

Viorica și Ioniță au încercat, din nou, să-i ia apărarea lui Fulgy în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de pe Pro TV. Aveau să recunoască, însă, că situația a scăpat de sub control.

„E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snopp Doog. Cum dracului să controlăm noi că părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil.

Viorica de la Clejani a răbufnit în direct
Viorica avea să facă o criză de nervi. „Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa.

L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu!