Cati bani castiga Andra intr-un singur minut! Uluitor cat incaseaza pe luna

Putini stiu cati bani castiga Andra lunar.

Chiar si suma pentru un singur minut este impresionanta! Este una dintre cele mai talentate si mai iubite artiste din Romania, asa ca isi merita din plin onorariul.

Chiar daca are un sot ocupat si doi copii, artista a reusit sa imbine mereu viata profesionala cu cea de familie. Sunt numeroase persoane din tara care platesc bani grei pentru a se bucura de muzica ei la nunta, petrecere aniversara sau la botez. Asadar, Andra isi completeaza cu succes veniturile incasate din televiziune.

Cati bani castiga Andra intr-un singur minut!
Conform unor surse din domeniu, se pare ca sotia lui Catalin Maruta castiga 6.000 de euro pentru un concert de doua ore. Ea are contracte banoase atat in tara, cat si in strainatate. Asadar, Andra ar primi in jur de 50 de euro pentru fiecare minut in care este pe scena, sustine Cancan.

Pe langa aceasta suma, ea mai primeste si 10.000 de euro pe luna pentru postul de jurat Romanii au Talent, la ProTV. De asemenea, cantareata mai castiga bani grei si din reclamele pe care le face la TV ori in mediul online, pe conturile ei de pe retelele de socializare.

Cu toate ca nu se stie exact cat incaseaza si Catalin Maruta din partea ProTV, s-a scris de-a lungul timpului ca ar fi fost vorba in jur de 15.000 de euro. Suma s-ar fi micsorat dupa ce emisiunea La Maruta a fost mutata din prime time.

De asemenea, prezentatorul TV isi completeaza si el veniturile cu sumele incasate din Youtube, reclame si prezentarea unor evenimente private. Daca doresti sa il chemi la o astfel de ocazie speciala, trebuie sa scoti din buzunar in jur de 2.000 de euro, sustine sursa citata anterior.