Câți ani are Neti Sandu? „Nu știu de unde-i am, cum am făcut rost de ei”

Este plină de energie, cu zâmbetul pe buze, cu toate răspunsurile legate de astrologie la îndemână.

Lookul său mereu fresh nu te lasă să ghicești vârsta pe care o are cunoscuta prezentatoare de la Pro Tv.

Cine nu o cunoaște pe Neti Sandu? Este una dintre cele mai constante prezențe de la Pro Tv.

Prezentatoarea horoscopului aduce în fiecare dimineață veștile legate de astrologie. Multe persoane s-au întrebat ce vârstă are Neti Sandu.

Prezentă în podcastul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple’, Neti a povestit, spre surprinderea celor din jur, că una dintre aniversările sale preferate a fost cea când a împlinit 60 de ani, adică acum 3 ani.

„Una foarte frumoasă, când am împlinit 60 de primăveri, toamne, ierni, zile, nopți. Atunci am fost la munte cu prietenele mele și mi s-a părut cel mai frumos, era și soare afară. Pe drum m-a sunat toată lumea, mi-am cumpărat toate prostiile. M-au lăsat să mă prostesc cum am vrut. A fost foarte frumos. Nu știu dacă a fost cea mai frumoasă, dar am fost atât de fericită, pentru că mă simțeam atât de bine. Nu știu de unde-i am, cum am făcut rost de ei, dar să te simți atât de bine, Doamne, tuturor doresc așa ceva!’.

Cu zâmbetul pe buze, cunoscuta prezentatoare a mărturisit că „sunt și foarte bătrână, dar și foarte tânără. Eu sunt bătrână de mică, așa mi-au spus toți, pentru că eram foarte serioasă și matură’.

Neti Sandu: „Am steaua mea’
Horia Brenciu a avut și el câteva cuvinte frumoase de spus despre Neti Sandu. „Apreciez că tu nu ți-ai trădat pasiunea. Te-am găsit la Pro Tv cu astrele, în 1995 și acum, în 2021 ești la fel, cu astrele’.

„Aș zice că postul este săgetător, iar eu sunt săgetător. Apoi asccendentul în Fecioară mă face să fiu constantă în zona de serviciu și dacă faci astrograma, vezi că la mijlocul cerului este o stea fixă, Aldebaran, deci am steaua mea. Aldebaranul dă popularitate, succes la public.’

Ce face Neti Sandu pentru a fi fresh în fiecare dimineață? Se trezește mereu la două (noaptea) și se culcă pe la 8, 9 pentru că, spune ea, „dacă mă culc la 10, nu mai dorm suficient.’ Își bea cafeaua, face un duș, se uită la un început de film, ori la final, toate astea pentru că „vreau să fiu trează, nu să mă duc căpiată. Tot timpul e în direct și trebuie să fii atent la tot ce te întreabă colegii tăi.’