Cătălin Moroşanu, Anunţ După 20 De Ani De Căsnicie Cu Georgiana: „Acum Suntem Prieteni”

Cătălin Moroșanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Geogiana. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani, dar formează un cuplu de aproximativ 20 de ani.

Cătălin Moroşanu a vorbit cu sinceritate despre căsnicia lui și despre secretul cara i-a ajutat să rămână împreună nu mai puțin de 20 de ani.

„Mereu se întâmplă lucrurile astea într-o căsnicie, adică am fi ipocriți să spunem: mamă, numai lapte și miere. Nu există așa ceva! Dar faptul că am fost de mici, ea avea 16 ani, eu 17 ani, faptul că am crescut împreună, faptul că ne-am modificat comportamentele, faptul că ne-am acceptat așa cum am fost noi ne-a fost mai ușor să știm cine suntem.

Cătălin Moroșanu, detalii despre căsnicia cu Georgiana: „Bârfa este foarte importantă într-o relație de cuplu”
Am crescut împreună, ne-am crescut unul pe altul. De exemplu, o femeie care are acum 30 și ceva de ani, e cam greu să mai accepte un bărbat lângă ea cum e el, că noi, bărbații, suntem mai copii. Îți dai seama o femeie independentă, are 34 de ani, are banii ei, mereu găsești câte un defect, că nu e perfect. La noi a fost altfel, am fost de mici, am crescut, ne-am modelat unul pe altul, au venit copiii, copiii au fost foarte importanți pentru că ne-au stabilizat relația.

După asta, am învățat mereu din greșelile respective, după asta am făcut și compromisuri, Georgiana a acceptat viața mea că mereu am plecat la București și tot timpul în gale și meciuri și așa mai departe. Acum suntem prieteni, pentru că într-un cuplu trebuie să existe prietenie, ești prieten cu bărbatul, că stați împreună în același loc și mergeți în viață, că altfel nu merge povestea. Trebuie să discuți, să comunici foarte deschis, să bârfești, că bârfa este foarte importantă într-o relație de cuplu”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru Cancan.

Cătălin Moroşanu și soția sa nu au niciun secret ascuns în mânecă, însă consideră că a contat și faptul că s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, au crescut împreună și au fost alături unul de celălalt atât în momentele frumoase, cât și în cele mai puțin frumoase. Sportivul recunoaște că el și poartenera sa au caractere diferite, însă nu consideră că este un dezavantaj, ci din contră.

Și în momentul când am discutat matur și Cătălin s-a schimbat foarte mult de când a mers pe calea religiei și pe calea lui Dumnezeu, e cu totul alt om. Mă simt împăcat, eu cu Cătălin mă înțeleg foarte bine, chiar o să merg la un grătar la el acasă. Nu există! Ne-am dat seama, eram mai imaturi.

Din 2019, cam așa, după 5 ani, dar acum suntem prieteni foarte buni și sperăm să ne păstrăm relația asta, pentru că nu ai timp, cât să mai stai cu astea după tine?”, a mai spus Cătălin pentru sursa citată.