Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere. Luptătorul a mers cu 154 de kilometri

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins circulând cu viteza de 154 de kilometri pe oră, în judeţul Buzău.

Pe lângă faptul că şi-a pierdut persmisul de conducere, Cătălin Moroşanu a primit o amendă de 1.305 lei.

Poliţiştii rutieri din Buzău au prins, în cadrul unor acţiuni, 22 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 4 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

„Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din

Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş”, precizează IPJ Buzău.

 

Bărbatul de 37 de ani a fost amendat şi i-a fost luat permisul de conducere. Potrivit unor surse locale, este vorba despre

Cătălin Moroşanu. Sportivul conducea un autoturism Mercedes şi a fost prins de radar în afara localităţii buzoiene

Nu e prima dată când sportivul se confruntă cu astfel de situaţii. În primăvara acestui an, Cătălin Moroşcanu a fost prins la

volan sub influenţa alcoolului, iar în 2017 a fost lăsat fără permis pentru viteză la Vaslui. Cătălin Moroşanu este consilier judeţean în Consiliul Judeţean Galaţi.

 

Schimbare-surpriză în familia lui Cătălin Moroșanu. Motivul pentru care sportivul se mută la București iar soția lui stă la Iași

Emisiunea „Survivor România” 2021 i-a schimbat planurile Cătălin Moroșanu. Sportivul își deschide acum „Academia Cătălin Moroșanu” și se mută singur la București.

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing.

 

Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici.