Cătălin Moroşanu a făcut anunţul, după 19 ani de căsnicie!

Cătălin Moroșanu și soția lui formează un cuplu de 19 ani, iar cu ocazia aniversării lor, luptătorul i-a transmis un mesaj emoționant.

Deși este plecat în Republica Dominicană, Moro nu a vrut ca una dintre cele mai importante zile din viața lor să treacă fără o declarație de dragoste. Astfel, și-a rugat prietenii să posteze în numele lui, o adevărată declarație pentru soția lui.

Așa cum luptătorul afirmă, cea care a reușit să-i transforme viața în bine, din toate punctele de vedere este soția lui. Împart și bune și rele de aproape două decenii și vor să trăiască împreună până la adânci bătrâneți. În ea, Cătălin Moroșanu a găsit sprijinul de care avea nevoie pentru a se ridica ori de câte ori a căzut, dar și femeia care a reușit să-l facă un bărbat împlinit din toate punctele de vedere.

” Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an.

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu.