CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A MĂRTURISIT CUM ȚIPĂ ANDRA PRIN CASĂ! CE O ENERVEAZĂ CEL MAI TARE

Provocat să răspundă la câteva întrebări despre viața de familie, Cătălin Măruță a mărturisit cum țipă Andra prin casă atunci când se supără. De asemenea, carismaticul prezentator de la Pro TV a dezvăluit și ce o enervează cel mai mult pe soția lui care i-a dăruit doi copii minunați: David și Eva.

Cătălin Măruță a mărturisit cum țipă Andra prin casă! Ce o enervează cel mai tare

Cătălin Măruță (41 de ani) și Andra (33 de ani) formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Fanii lor își doresc să știe totul despre ei și nu ratează nicio apariție publică pe care aceștia o au împreună sau separat și nu numai. Invitat într-o emisiunie de la radio,

prezentatorul TV a dat-o de gol pe soția lui în legătură motivul care o determină să țipe prin casă… Ei bine… nu, nu soțul ei o supără, ci fiul ei… Explicația? De obicei, David nu îi răspunde vedetei atunci când îl strigă.

“Când se enervează pe tine prin casă, soția ta, Andra, țipă mai melodic decât alte soții?”, a întrebat unul dintre moderatorii emisiunii “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”.

“Bă, nu știu cum țipă alte soții… (n.r.: râde), nu știu cum țipă alte soții, dar… Andra, dacă țipă melodic?!…”, a spus Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit recent în emisiunea de la “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea” de la Radio Europa FM.