Cătălin Botezatu, mărturisiri despre momentul în care a fost diagnosticat cu cancer: „Mă simțeam ok, doar că…”

În urmă cu doi ani, Cătălin Botezatu a trecut prin cea mai dificilă încercare a vieții sale. A fost diagnosticat cu o boală cruntă, iar medicii au făcut tot posibilul ca viața să nu-i fie pusă în pericol. După ce s-a vindecat, creatorul de modă a povestit recent cum a aflat că suferă de cancer.

Cătălin Botezatu, mărturisiri despre momentul în care a fost diagnosticat cu cancer: „Mă simțeam ok, doar că…”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes bărbați din țara noastră, iar publicul l-a apreciat mereu pentru realizările sale pe plan profesional. Cu toate că este foarte ocupat, el acordă o importanță deosebită sănătății sale fizice și mintale, motiv pentru care adesea și face investigații și pleacă din țară pentru a se reîncărca cu energie pozitivă.

Un set de investigații de rutină făcut în urmă cu doi ani avea însă să-i schimbe viața pentru totdeauna. Simțea de ceva vreme niște înțepături în partea dreaptă și a vrut să se asigure că totul este în regulă.

Deoarece se simțea foarte bine din punct de vedere fizic, niciodată nu se aștepta să primească diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii: cancer la colon.

„Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check-out complet.După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă.

Specialistul turc mi-a propus să mă supună unui test ecograf foarte performant, unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer.

Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric.”, a povestit Cătălin Botezatu, pentru ciao.ro.

Creatorul de modă, la un pas de moarte după ce s-a operat