Cât costă brățara pe care Simona Halep a purtat-o în ziua cununiei civile cu Toni Iuruc

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (44 de ani) și-au oficializat relația pe 15 septembrie 2021, la Constanța. Sportiva și omul de afaceri formează un cuplu din anul 2019.

Cununia civilă a perechii a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli, al cărui acționar este, printre alții, și nașul cuplului, Dani Caramihai.

Cât costă brățara pe care Simona Halep a purtat-o în ziua cununiei civile cu Toni Iuruc În prima parte a zilei, Simona a optat pentru o rochie bej fluidă, lungă și cu detalii din dantelă în zona bustului, creație Dior. Piesa vestimentară face parte din colecția Maisons Cruise 2021, prezentată în Piazza del Duomo din Lecce, în regiunea Puglia din Italia, în vara anului 2020.

A avut un machiaj natural și luminos, iar părul și l-a purtat într-o coadă la baza gâtului. Simona și-a accesorizat ținuța cu o pereche de cercei șurub cu diamant și o brățară Cartier tip cui din aur. În varianta de 2,5 mm, brățara costă 3,300 de euro, iar în cea de 3,5 mm, 7,350 de euro.

În trecut, despre bijuterii, Simona declara: „Îmi plac foarte mult bijuteriile, dar de fiecare dată când îmi cumpăr, mă rezum la modele clasice și discrete, nimic flashy (n.red. – țipător). Îmi place să asociez ceasul cu bijuterii în aceeași nuanță. Nu port niciodată aur galben, îl prefer pe cel roz și am și un ceas Hublot exact așa”. În a doua partea a zilei, Simona a optat pentru o rochie Oscar de la Renta albă, lungă, fără bretele, cu un decolteu în formă de inimă și cu o fundă neagră aplicată pe el. Piesa costă 6,359 de euro. Sportiva și-a accesorizat ținuta tot cu o pereche de cercei șurub și cu o altă brățară, de această dată cu diamante.