Câștigătorul Românii au talent 2021 este Ana Maria Mărgean. Clasament sezonul 11

11 concurenți s-au luptat pentru marele premiu din finala Românii au talent. Premiul de 120.000 de euro a fost câștigat de Ana Maria Mărgean. Clasamentul este mai jos.

Au reusit să ajungă la inimile juratilor și ale celor de acasă.

Ana Maria Mărgean, GIM, Daria Batschi Beleca, Rares Trufea, Remi Martin, Art of Robots, Filip Cioc, Duo Turkeev, Narcisa Ungureanu, Magitot și Dean Bowman sunt cei care au oferit, vineri seara, un spectacol de marca Pro TV.

Clasament sezonul 11, Ana Maria Mărgean marea câștigătoare

Românii au ales câștigătorul sezonului 11 al emsiunii Românii au talent. Iată care este clasamentul din finala show-ului de la Pro TV.

Locul 11 – Duo Turkeev

Locul 10 – Narcisa Ungureanu

Locul 9 – Magitot

Locul 8 – Daria Batschi Beleca

Locul 7 – Remi Martin

Locul 6 – Dean Bowman

Locul 5 – Rareș Trufea

Locul 4 – Filip Cioc

Locul 3 – Art of Robots, care au câștigat și premiul de originalitate.

Locul 2 – GIM

Locul 1 -Ana Maria Mărgean

Finala Românii au talent, 11 concurenți au luptat pentru marele premiu din sezonul 11
11 concurenți au fost în finala Românii au talent din sezonul 11, difuzată de Pro TV, vineri, 28 mai 2021. Din cei 11 finaliști, 7 au fost Golden Buzz-urile juriului, care au trimis direct concurenții în seminalele show-ului.

„Pentru mine acest sezon și pot să spun asta pentru că am participat la fiecare sezon a fost cel mai bun sezon. Ne-a fost dor să vedem un mare spectacol, după perioada în care am stat acasă. Cea mai mare bucurie este la Românii au talent”, a declarat Andra.

Tot astăzi s-a acordat și premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, care a fost câștigat de Arts of Robots. Concurenții au fost trimiși direct în semifinale de Andi Moisescu, care le-a acordat Golden Buzz.