Câștigător Survivor 2021. Cine câștigă sezonul 2

Câștigător Survivor 2021. Sezonul 2 al show-ului difuzat de Kanal D a avut premiera pe 9 ianuarie, dar deja se speculează cine va câștiga ediția din 2021.

24 de concurenți au lăsat confortul de acasă și au plecat în aventura din Republica Dominicană. Au făcut deja cunoștină cu condițiile vitrege de aici, cu duritatea probelor, dar și cu emoțiile Consiliilor de eliminare.

Câștigător Survivor 2021
Primele probe de la Survivor România au oferit deja o imagine de ansamblu a celor două echipe. Cu siguranță fanii emisiunii și-a stabilit deja echipa favorită, dar și concurenții. Totodată, s-au conturat deja caracterele puternice, dar și “verigile slabe” din competiție. Așadar, toți își pun deja întrebare: “Cine va fi marele câștigător Survivor 2021?”

“Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările. Am concurat la foarte multe reality show-uri puternice. Din palmarestul meu lipsea Survivor România”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu nu este singurul concurent puternic din competiție, iar răsturnările de situație spectaculoase caracterizează deja sezonul 2. Rămâne de văzut cine va cuceri trofeul Survivor și va primi marele premiu.