Carnagiu pe șosea. Șapte morți într-un accident rutier din Bacău

A fost carnagiu pe șosea, în această dimineață, pe DN2, la ieșirea din localitatea Răcăciuni, județul Bacău.

Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. Șapte persoane și-au pierdut viața în urma impactului dintre un microbuz și o mașină mică.

Șapte persoane decedate într-un accident rutier din județul Bacău
Accidentul a avut loc între un autoturism marca Mercedes și un microbuz în care se aflau 15 persoane. S-au ciocnit frontal. Impactul a fost devastator. Au murit șapte persoane, între care cinci adulți și doi minori. Alte cinci persoane au fost transportate la spitalul din Bacău.

Pe DN2 Bacău-Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri. La fața locului au intervenit pompierii, cu două echipaje,5 ambulante SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 6 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță. A fost solicitat și elicopterul SMURD.

În urma impactului deosebit de puternic, toți cei care se aflau în mașini au rămas încarcerați.

Se pare că accidentul s-a produs pe o bucată de șosea în linie dreaptă, ceea ce înseamnă că unul dintre șoferi a intrat în depășire fără să se asigure.

După impact, microbuzul a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului. Pasagerii nu purtau centuri de siguranță.

În autoturism erau cinci persoane: doi adulți și trei minori. Au decedat un adult și doi minori din autoturism și patru adulți din microbuz.

5 persoane( 1 minor și 4 adulti) au fost preluate de către ambulanțele SAJ, potrivit unei informări a salvatorilor din Bacău.