Carmen Tănase tună și fulgeră la Antena 3: „S-a terminat cu vina.

Carmen Tănase a fost invitata lui Mihai Gâdea la Antena 3, unde și-a spus propria părere despre restricțiile luate de Guvern și de asemenea și-a exprimat părerea personală.

Invitată la Sinteza Zilei Carmen Tănase și-a exprimat părerea personală. Este extrem de revoltată de tot ce se întâmplă în România și critică dur guvernul.

Carmen Tănase a ieșit la rampă. Critici pentru toată lumea
Carmen Tănase a făcut o comparație între oameni și animale declarând că până și câinii au instinctul de a se apăra, iar noi l-am pierdut, se pare, odată cu venirea acestei pandemii.

„Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de oanoare să mai fac parte din această specie.

România împărțită în două: Raed Arafat explică gravitatea valului 3, în timp ce românii strigă în stradă

Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și- o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a declarat Carmen Tănase la Sinteza zilei.

„S-a terminat cu vina. Poate să fie și un crocodil la conducere”
„Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneta pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber!