Carmen Tănase, adevărul despre retragerea din lumina reflectoarelor! “Mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorțea un picior”

Actrița Carmen Tănase a spus tot adevărul despre motivul care a dus la retragerea ei din lumina reflectoarelor! Invitată în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, artista care i-a dat viață “Flăcăricăi” a explicat de ce a luat decizia de a nu mai juca în filme și nici în piese de teatru în perioada următoare. Aceasta a precizat că are probleme serioase de sănătate.

Carmen Tănase, adevărul despre retragerea din lumina reflectoarelor!

Carmen Tănase spune că mai mulți factori au determinat-o să meargă la medic. Actrița nu a ezitat și a precizat că simptomele care au speriat-o foarte tare au fost dureri de spate, amorțeli în picior și palpitații. A decis, astfel, să ia o pauză în care să se odihnească, dar și să-și trateze problemele. “Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale.

Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă”, a spus Carmen Tănase care în trecut a precizat că îi displace foarte tare să copieze tipare de comportament și a recunoscut că există un lucru care o enervează cel mai tare la cei din jur.

Ce nu îi place actriței să facă niciodată

„Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă, aşa par. Cuvântul trebuie pentru mine a devenit de neauzit. Nu ştiu de ce, dar nu-l mai suport. Dacă îmi spune cineva trebuie să faci asta, chiar dacă lucrul acela este OK, nu îl fac, pentru că a zis cineva trebuie. Nu vreau să stau în rând!

Am făcut o fixaţie pentru asta. Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână. Da, dar toată lumea… Nu vreau”, a mai spus Carmen Tănase