Carmen Harra, previziuni sumbre pentru un cuplu tânăr și frumos din showbiz!

Carmen Harra, cunoscută ca psiholog și terapeut în Statele Unite ale Americii, este de părere că situația cumplită, în care se găseşte omenirea de peste un an din cauza pandemiei de coronavirus, va ajunge încet, încet la un final.

Mai mult decât atât, Carmen Harra a făcut cîteva previziuni relativ sumbre la adresa unor cupluri din showbiz.

Aceasta i-a luat în vizor pe Edward Sanda și Cleopatra Stratan, despre care consideră că s-au grăbit cu căsătoria.

„Poate să existe ceva temporar. Nu le recomand o căsătorie anul acesta pentru că nu se găsesc în timpul potrivit ca această căsătorie să dureze. Sunt mai mult o relație temporară, decât o relație care să dureze în timp”, a spus aceasta.

Despre Anda Adam și soțul ei, Carmen Harra spune că sunt unul dintre cele mai compatibile cupluri din lumea mondenă și că nu ar trebui să se despartă niciodată, chiar dacă aceştia au luat-o pe drumuri separate.

„Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere. Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”,a prezis Carmen Harra.

Mai mult, clarvăzătoarea a menționat faptul că un cuplu celebru va ajunge la separare cel târziu în toamna acestui an. Nimeni nu se va aștepta să fie ei.

Ce spune Carmen Harra despre pandemia de coronavirus
„O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează că vom ajunge la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Per total, acolo, (n.r. în România) părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”, a declarat Carmen Harra.

”Dorința mea este să trecem toți peste această încercare”
”Dorința mea este să trecem toți peste această încercare și să ieșim la lumină cu bine. Acestea sunt previziunile mele! Sper însă că o să înțelegem că mai vine și ceva semnificativ în România, niște schimbări majore care vor perturba la nivel de economie, guvern, starea generală dar la final va fi spre binele românilor.

Foarte mulți români se întorc înapoi acasă! România încet-încet se regăsește pe ea. Va exista o manifestare puternică în viitorul imediat apropiat că să readucă România în perimetrul internațional. Eu zic că lucrurile se întâmplă pentru binele general, așa că aștept să se lămurească totul și să ajung și eu în România”, a mai spus vedeta.