Carmen Harra, despre Ion Dichiseanu. A murit sau nu cu zile marele actor?!

Carmen Harra a vorbit despre moartea lui Ion Dichiseanu.

Actorul s-a stins din viață după ce s-a infectat cu o bacterie agresivă. Maestrul era internat de mai bine de trei luni din cauza bacteriei care i-a provocat o pneumonie bilaterală gravă.

A fost o cumpănă sau finalul destinului său?!

Ce spune Carmen Harra despre Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu s-a stins din viață la 87 de ani, iar în urma sa au rămas numai lacrimi și durere din partea familiei, prietenilor, colegilor de breaslă și a oamenilor care l-au urmărit în toate producțiile cinematografice, dar și pe scena teatrului. Maestrul și-a dat ultima suflare chiar în brațele fiicei sale.

Având în vedere ghinionul pe care l-a avut atunci când a intrat în contact cu bacteria periculoasă, mulți s-au întrebat dacă nu maestrul Ion Dichiseanu a murit cu zile, iar „misterul” a fost elucidat de Carmen Harra, care i-a analizat în detaliu numerologia.

Iată ce spune despre moartea regretatului actor. Clarvăzătoarea i-a analizat cifra destinului marelui actor Ion Dichiseanu și spune că nu a fost vorba despre nicio cumpănă peste care acesta nu a reușit să treacă, ci a trăit exact atât cât i-a fost scris să trăiască.

„Am analizat numerologia lui Ion Dichiseanu și arată că a trăit exact cât i-a fost dat și a fost un om longeviv”, a declarat Carmen Harra