Carmen Harra și-a calculat data morții. „Oricine o poate afla și schimba!”

Carmen Harra (67 de ani) susține că știe, cu ajutorul numerologiei, care este data la care va muri.

Celebra clarvăzătoare spune că se pot afla multe informații despre viață și destin cu ajutorul numerologiei și este de părere că data decesului unui om poate fi schimbată.

E bine să-ți cunoști traseul ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei.

Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală.

Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei – a mărturisit Carmen Harra la Radio Gold FM, notează Antena 3.

Carmen Harra a amintit despre decesul reginei Elisabeta a II-a, care a decedat pe 8 septembrie, după o domnie de 70 de ani.

Clarvăzătoarea a aflat că cifra destinului regretatei suverane este 7 și așa și-ar fi dat seama că decesul avea să se întâmple anul acesta.

Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei.

Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani.

Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice.

Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani – a mai precizat Carmen Harra.

Când l-am cunoscut pe soțul meu i-am facut o codificare, cum imi place mie să analizez codurile divine și mi-am dat seama că în codul vieții nu ajungea la vârsta de 60 de ani.

Totuși l-am ales și am avut mulți ani fericiți împreună. Am trăit întotdeauna cu sentimentul că acest lucru se va întâmpla, este foarte dureros să știi că partenerul ideal o să te părăsească – declara Harra, în urmă cu câțiva ani.

Am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, iar în calculele mele apărea că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani.

În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: «Vezi că pe plămânii tăi este o problemă». Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba – a mai dezvăluit Harra.