Carmen Harra, previziuni sumbre:

Carmen Harra, cunoscută ca psiholog și terapeut în America, a prevestit încă din luna ianuarie, că va începe răz.boiul dintre Rusia și Ucraina.

Carmen Harra a declarat că România nu va fi atacată, dar că răz.boiul nu se va opri curând.

Harra a subliniat că întreaga lume va avea de suferit şi că economia va fi grav afectată. Problemele nu se vor opri, din păcate, nici în anii următori.

Carmen Harra a prevestit încă din luna ianuarie, că va începe răz.boiul. La acel moment, Carmen Harra spunea:

„Putin va ataca Ucraina. Este un plan vechi şi Putin îl va pune în aplicare însă o să-l coste capul lui”.

Din nefericire, ceea ce a spus celebrul terapeut s-a adeverit, ceea ce ne face să ne gândim cu fiori reci dacă nu are dreptate și acum.

În urmă cu câteva ore, Carmen Harra a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cumplit:

”Așa cum v-am mai anunțat de câteva luni, Rusia va ataca Moldova curând! Ce să mai zic, va fi o tragedie. Să ne rugăm pentru Moldova! ”.

În urmă cu câteva săptămâni, Harra explica: „Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm.

Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama. Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.”, a spus Carmen Harra.

„Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest răz.boi care bate la uşă.

Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, răzb.oiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul.”, a mai explicat Carmen Harra.