Care este adevărul despre transformarea fizică a Loredanei Groza? Are sau nu operații estetice

De-a lungul timpului, mulți au fost cei care au spus despre Loredana Groza că a apelat la multe intervenții estetice pentru chipul și trupul perfect pe care îl etalează cu mândrie, atât la TV, cât și pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, artista neagă cu orice ocazie aceste zvonuri. Însă iată ce spun despre aspectul ei chiar medicii specialiști.

Loredana Groza este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz. Însă încă de la debutul ei, a stârnit multe controverse prin firea sa rebelă. Și chiar dacă talentul nu i-a fost deloc contestat, iată că nu același lucru se poate spune despre aspectul ei. Au fost fani care au acuzat-o chiar că ar fi “artificială” din acest punct de vedere.

Adevărul despre transformarea fizică a Loredanei Groza? Are sau nu operații estetice
Mulți au observat că chipul Loredanei Groza s-a schimbat de-a lungul timpului, toți fiind de părere că artista a apelat la intervenții estetice pentru a sterge orice urmă a anilor care au trecut.
Există voci care spun că schimbările ar fi început chiar acum 15 ani. Sunt și medici esteticieni care spun că Loredana Groza a apelat la operații estetice.

Așa se face că s-a speculat că vedeta ar fi trecut printr-o operație de rinoplastie, că și-ar fi mărit buzele și și-a șters ridurile. Totodată, se spune că Loredana și-a micșorat sânii și i-ar fi ridicat. Iar pentru zâmbetul cucerutor, artista a apelat la fațete de porțelan.

Mai sunt voci care spun că acum Loredana arată acum mai bine decât în tinerețe. Chiar dacă artista neagă cu vehemență orice operație estetică, iată ce spun medicii esteticieni despre chipul Loredanei Groza.

Ce spun medicii despre Loredana Groza
Mai sunt voci care spun că acum Loredana arată acum mai bine decât în tinerețe. Ultimele apariții de la X Factor i-a făcut pe fani să se întrebe din nou dacă a apelat la bisturiu pentru a-și ascunde așa bine vârsta.

Loredana Groza, despre intervențiile estetice: „Nu am apelat la nicio operație!”
Însă iată ce spune Loredana Groza despre intervențiile estetice.

„Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.