Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Dezvăluirile emoționante făcute de un pompier: „Doamne, ce s-a întâmplat?”

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Moartea Prințesei Diana a șocat o lume întreagă. Mama prinților William și Harry a fost, cel mai probabil, cea mai iubită și apreciată femeie din lume.

La aproape 24 de ani de la moartea acesteia, un pompier care a ajuns la locul accidentului în care și-a pierdut viața Lady Di, a spus care au fost ultimele cuvinte ale acesteia.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Dezvăluirile emoționante făcute de un pompier: „Doamne, ce s-a întâmplat?”
Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Pe 31 august, 1997, Prințesa Diana și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier. Aceasta se afla împreună cu iubitul ei, iar pentru a scăpa de paparazzi care îi urmăreau, șoferul a accelarat iar în tunelul de sub podul Alma din Paris, mașina în care se aflau s-a izbit frontal de perete.

Accidentul i-a ucis pe loc pe cei doi bărbați, iar pe Diana a rănit-o grav. Xavier Gourmelon a fost pompierul care a ajuns la locul accidentului și i-a acordat primul ajutor Prințesei Diana. La mai bine de 20 de ani de la tragedie, pompierul a mărturisit care au fost ultimele cuvinte pe care Printesa de Wales le-a rostit. „Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“, a declarat Xavier Gourmelon.