Cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic se transformă pe zi ce trece într-o bombă sexy

Ani întregi, Cornelia Rednic a dus o luptă cu kilogramele în plus. Acum, însă, îndrăgita cântăreață de muzică populară de pe Valea Izei, arată mai bine ca niciodată.

Artista a recunoscut că nu a fost deloc ușor să ajungă la imaginea pe care o are în prezent, căci a depus eforturi colosale pentru asta.

A ajuns chiar să apeleze la sfaturile unui antrenor personal, asta după ce a făcut greșelile pe care le fac majoritatea femeilor care vor să slăbească. S-a înfometat, a ținut diete după ureche etc.

Antrenorul personal i-a recomandat să-și înjumătățească porțiile
Deși, atunci când a fost întrebată de antrenoarea ei cum arată porțiile ei de mâncare, a răspuns că mănâncă puțin, specialista i-a spus să le înjumătățească.

“Mie nu mi se părea că mănânc mult și fix asta i-am zis: că eu mănânc puțin, dar sunt grasă. Și ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine și înjumătățește porțiile. Și abia așa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obișnuiește, trebuie doar cu creierul să lucrezi’, a dezvăluit Cornelia Rednic în cadrul emisiunii ‘Star Chef’, de la Antena Stars.

Cornelia și Lupu Rednic sunt un cuplu celebru pe scena muzicii populare maramureșene, cei doi fiind căsătoriți de aproape treizeci de ani. Între cei doi diferența de vârstă este de 6 ani, dar acest lucru nu se vede în nicio ipostază.

Atât Cornelia, cât și soțul său provin din familii modeste. Potrivit cancan.ro, artistul a mărturisit într-un interviu că primii bani i-a câștigat pe când avea vârsta buletinului muncind la câmp. Noi, când am plecat la drum, am fost nişte oameni simpli, chiar săraci. Eu după clasa a X-a am renunţat la şcoală şi m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, m-am întors la şcoală, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând’, a spus și Cornelia Rednic într-un interviu, în urmă cu mai mulți ani.

Din 2006, cei doi maramureşeni au părăsit meleagurile natale și s-au mutat în Bucureşti. În prezent, conform cancan.ro, ei câştigă între 1.000 şi 2.500 de euro pe un concert.