Camelia Mitoșeru s-a născut pentru a doua oară. Cum a schimbat-o operația pe creier

Camelia Mitoșeru este o femeie extrem de puternică, veșnic optimistă și a reușit să treacă peste cea mai mare cumpănă din viața ei. Începutul lui 2021 a fost greu pentru fosta actriță, care a primit un diagnostic total neașteptat.

Medicii i-au spus Cameliei Mitoșeru că are o tumoră la cap și că aceasta trebuie să fie operată cât mai repede.

Curajoasă din fire, actrița a mers încrezătoare la operație, și chiar dacă recuperarea de după a fost cu câteva probleme, acum are toate motivele să răsufle ușurată.

Cum arată și cum se simte Camelia Mitoșeru după operația la cap
Fosta actriță este într-o formă de zile mari. S-a mai îngrășat puțin, are părul scurt și este la fel de cochetă și elegantă cum o cunoaște publicul din România. Camelia Mitoșeru se simte foarte bine, este energică și voioasă, și nu a rămas cu sechele de la trauma prin care a trecut.

Nu mi-e frică de nimic. Îmi place la nebunie să gătesc. Dacă nu mă făceam actriță, mă făceam sigur bucătăreasă. Toată ziua fac câte ceva în bucătărie. Acum nu mai văd fără ochelari, să citesc. Asta este singura problemă. Din punct de vedere fizic nu am absolut nimic, a spus Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a spus că în perioada de recuperare au fost alături de ea fiul ei, Mihai Mitoșeru, și Elena, fosta soție a lui Nae Lăzărescu.

Acum, actrița își petrece timpul, relaxată, are grijă de cățelul ei, iese la plimbare, își face cumpărăturile și se simte bine, acesta fiind cel mai important aspect, fără de care celelalte nu ar fi fost posibile.

Liniștit este acum și Mihai Mitoșeru care a trecut prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut mama lui. La un moment dat, actorul a făcut un apel pe Facebook rugându-i pe oameni să doneze sânge pentru mama lui care urma să intre în operație.