Callum Fitzpatrick, unul dintre cei mai tineri câştigători la Loto din Marea Britanie, a murit

Callum Fitzpatrick, cel care a câştigat 390.000 de lire sterline, a murit subit, la vârsta de 23 de ani, informează Daily Mail.

Callum Fitzpatrick a dat lovitura la loto în 2014, pe vremea când avea doar 16 ani. Numerele alese de el au fost: 1, 22, 30, 40, 47 și 42.

În ultima vreme, Callum Fitzpatrick, care a absolvit facultatea de inginerie din cadrul Universității Ulster, Marea Britaniei, lucra la magazinul familiei.

În urma lui Callum au rămas părinții Colin, 45 de ani, și Sheila, 46 de ani, precum și trei surori mai mici.

Mare pasionat de sport, Callum Fitzpatrick a jucat fotbal la Ballymartin GAC și a fost un mare suporter al celor de la Manchester United. El a cheltuit o parte din banii câștigați la loterie pentru a vizita stadionului Old Trafford.

“Cel mai bun prieten/frate pe care l-aș fi putut avea. Nu vei ști niciodată cât de mult te-am iubit”, a fost mesajul postat pe Facebook de una dintre surorile lui Callum Fitzpatrick.

“Nu pot să cred că ai dispărut din viețile noastre. Callum era un prieten foarte bun. Era o plăcere să lucrez alături de el. Tuturor ne va fi dor de el, odihnește-te în pace, prietene”, “A trebuit să ne luăm adio de la un prieten minunat. Ai lăsat în urma ta amintiri pe care le vom prețui pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodată”, sunt doar câteva din mesajele transmise de prietenii și colegii lui Callum.