Cabral, în mijlocul unei controverse din cauza unei imagini cu fiica lui, Namiko

Cabral Ibacka a stârnit dezbateri aprinse în mediul online.

Prezentatorul TV a publicat pe contul lui de Facebook o fotografie cu Namiko, fiica lui și a Andreei Ibacka, în timp ce stă pe iarbă alături de doi câini Cane Corso.

Alături de această imagine, Cabral a scris: „Duduița Namiko și puii cucoanei Tiara Ibacka, pe relax…”. Comentariile din partea urmăritorilor prezentatorului TV nu au întârziat să apară, aceștia fiind de părere că acei câini pot fi periculoși pentru micuța Namiko și că nu ar trebui să stea în preajma lor.

„Îmi este frică de câini… mai ales de rasa ta de câini. Mi se par fioroși… am văzut pe stradă o scenă în care a atacat un alt câine de talie mai mică…. de atunci și mai frică…. iar chestia asta nu mă lasă să iau câine copiilor….. și am o teamă când văd copiii în preajma lor, indiferent de rasă….”, a scris o persoană, iar răspunsul din partea lui Cabral a fost: „Înțeleg foarte bine starea ta. Și e de înțeles. Pe cuvânt, așa era Andreea acum 14 ani. Speriată de orice câine. Și l-am luat pe Pit. Corcitură de ciobănesc. Și de atunci iubește câinii. Și, la fel de important, îi intelege.”