Bunica lui Alex Velea, în lacrimi la TV. Artistul și părinții lui au uitat de ea

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră, care se bucură de mare succes în plan muzical, dar și personal.

Are o familie frumoasă și de curând s-a și logodit cu Antonia, dar se pare că a uitat de unde a plecat. Bunica lui a venit în lacrimi la TV, unde s-a plâns că nu mai știe nimic de nepotul ei.

Alex Velea și-a uitat bunica

Alex Velea părea foarte apropiat de bunica lui. De multe ori a vorbit la TV despre ea și a spus că i-a fost ca o a doua mamă, motiv pentru care i-a tatuat și chipul, pentru a o avea mereu alături de el. Totuși, se pare că nu-i duce atât de tare lipsa, pentru că de trei ani nu a mai a dat pe la ea.

Bunica Verginica a apărut la TV pentru a-și spunea povestea tragică pe care o trăiește de ani buni. Este dezamăgită că propriul ei fiu și nora nu o mai caută și nu o ajută deloc, în niciun fel, deși ea toată viața a trăit pentru a-i vedea pe ei fericiți și i-a ajutat cu creșterea copiilor.

Vârstnica este dezamăgită de faptul că cei cărora le-a lăsat moștenire apartamentul în care stă nu o întreabă nici măcar dacă are ce mânca. Cât despre Alex, nu mai știe nimic, decât de la TV. Spune că a fost cea care l-a învățat să facă primii pași, care l-a vegheat ani la rând și s-a asigurat că este bine.

„Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el. Am răcit la rinichi, plecam pe jos, prin iarnă grea, și mă ducem la el, să nu îl las singur acasă. Primii pași pe care i-a făcut, eu l-am învățat. L-am învățat de toate, să mănânce roșii, brânză. Îi mergea mai bine mintea lui Alex decât tatălui său. Nici nu mă întreabă dacă am bani sau nu”, a spus bunica lui Velea.

Alex Velea s-a logodit

Alex Velea este foarte ocupat în ultima perioadă cu tot felul de proiecte, dar se pare că acum a avut o grijă în plus. După 8 ani de relație, a decis să o ceară în căsătorie pe Antonia. Astfel, a ales inelul perfect și i l-a pus pe deget celei care îi va deveni curând soție.