Bucurie în familia lui Silviu Prigoană! Un nou membru al familiei este pe drum

Silviu Prigoană și-a găsit, în sfârșit, fericirea și își trăiește viața așa cum trebuie, alături de soția lui și de copii. Bucurie mare pentru familia Prigoană, pentru că un nou membru este pe drum.

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a făcut marele anunț, pentru a împărtăși reușita lui cu toți ceilalți.

Silviu Prigoană va deveni bunic
Vești bune din partea lui Silviu Prigoană! Bărbatul este în culmea fericirii de când a aflat că soția lui Honorius este însărcinată și urmează să devină bunic. Silviu Prigoană a dat vestea cea mare în direct, la TV, pentru a se asigura că toți știu că familia lui se va mări în curând.

Prigoană se bucură extrem de tare că va deveni, în sfârșit, bunic și că lumea îl va vedea altfel acum. Honorius este și el bine, se bucură de reușită alături de Corina. soția lui. Cei doi au o căsnicie frumoasă, se înțeleg de minune și tot ce le lipsea era un copil. Au avut o nuntă de vis și acum se pregătesc de un botez pe măsură.

„Honorius e bine. Am înțeles că soția lui este însărcinată. Voi fi bunic. O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie’, a spus Silviu Prigoană la Kanal D.

Honorius Prigoană, soție excentrică
Corina Bode, în vârstă de 34 de ani, devine mamă pentru prima dată. Ea și Honorius Prigoană s-au cunoscut în Statele Unite, în urmă cu aproximativ opt ani, Ambii au studiat acolo și au o educație aleasă. Vorbesc fluent mai multe limbi și sunt foarte inteligenți.

Honorius deține un apartament luxos în Chicago, iar soția lui a locuit acolo de la vârsta de 11 ani. Cei doi au decis să se mute în România, deși aveau un viitor glorios în America. Se ocupă acum de afacerile familiei și sunt foarte responsabili, mai ales de când au aflat că vor deveni părinți.

La vârsta de 20 de ani, Honorius a primit cadou de la tatăl său un Lamborghini Gallardo și mai are și un Bentley Continental GT, o maşină de aproape 200.000 de euro. Mai mult, conduce și un elicopter, marca Brako Gyro, în valoare de 50.000 de euro.