Bucurie în familia Corneliei Catanga! Se însoară, la doar șase luni de la deces

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai iubite interprete de la noi din țară.

Celebra cântăreață de muzică lăutărească s-a stins din viață din cauza nemilosului virus și au trecut șase luni de la plecarea sa din această lume.

În familia ei se pare că va avea acum loc un eveniment important, mai exact o nuntă.

Se însoară fiul Corneliei Catanga
Cornelia Catanga a murit în urmă cu șase luni, din cauza coronavirusului. Nimeni nu se aștepta ca celebra interpretă să moară, pentru că era cu adevărat o luptătoare și a rezistat multor probleme de sănătate, dar virusul i-a distrus organismul.

La șase luni de la nefericitul eveniment, în familia reginei muzicii lăutărești are loc un eveniment important. Mai exact, fiul ei se căsătorește cu iubita sa din America. Anunțul a fost făcut de soțul regretatei cântărețe, Aurel Pădureanu, care susține că soția lui își dorea nespus de mult să îl vadă pe fiul lor la casa lui și mutat peste ocean.

Aurel Pădureanu spune că se pregătește pentru nuntă și așa este împlinit, pentru că soția lui își dorea de mult timp să-și vadă fiul fericit. Nunta va avea loc la sfârșitul lui august sau începutul lunii septembrie și va fi, însă, una fără muzică, simplă, pentru că nimeni nu se poate distra după ce regina a plecat din această lume.

„Luna acesata sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie. Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei. Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate. Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a spus Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.

Aurel Pădureanu se mută în America
După ce se va căsători, se va muta în America și va avea o viață nouă. Alexandru Pădureanu va încerca să-și facă o meserie serioasă din muzică, pentru că jazz-ul nu este recunoscut prea bine la noi în țară și nu are șanse mari.

Cât despre Aurel Pădureanu, acesta nu suportă singurătatea și nu poate trăi cu gândul că soția lui nu mai este. Nici fiul nu vrea să se gândească cum va fi să trăiască fără ambii părinți, așa că vrea să îl ia și pe tatăl lui în America pentru a-i fi alături.

„Am să mă duc o perioadă acolo, pentru că el nu concepe viața lui dacă nu mă duc și eu să stau cu ei acolo”, a mai spus artistul.