Brigitte și Florin Pastramă, scandal pe stradă cu înjurături și amenințări.

La scurt timp după ce s-a aflat că divorțează, Brigitte și Florin Pastramă au foat protagoniștii unui scandal monstruos în plină stradă.

Martorii, șocați, au vrut să sune la 112. Soțul vedetei a fost extrem de agresiv verbal, iar cei din jur s-au temut pentru integritatea ei fizică.

Nu este pentru prima dată când Brigitte și Florin Pastramă sunt protagoniștii unui scandal petrecut în stradă, însă cel mai recent a avut loc la scurt timp după ce ea a anunțat că urmează să divorțeze și că a luat decizia ca totul să se petreacă la notar, pentru a urgenta lucrurile.

De data aceasta, conflictul a avut loc în plină zi, în zona de nord a Bucureștiului, iar martorii au vrut să sune la 112.

Faptul că Florin Pastramă a fost violent nu o dată de-a lungul relației lor nu mai este un secret pentru nimeni, chiar dacă Brigitte a încercat să salveze aparențele multă vreme.

În cele din urmă, au apărut și incontestabile dovezi video, la fel cum s-a petrecut și recent. Brigitte și Florin Pastramă au fost, joia trecută, protagoniștii unui scandal monstruos, în plină stradă, imaginile teribile fiind publicate ulterior de cancan.ro.

Conform sursei citate, totul s-a petrecut în plină stradă, în prezența martorilor, care, șocați, au intenționat să sune la 112.

Extrem de violent verbal, proferând amenințări și înjurături, Florin Pastramă i-a făcut celei care încă îi este parteneră de viață o mulțime de reproșuri, pe un ton dătător de fiori.

Înmărmurită de spaimă, Brigitte nu a avut puterea să reacționeze. Din fericire, în proximitatea celor doi a fost un bărbat, iar lucrurile nu au degenerat în violență fizică.

Brigitte și Florin Pastramă au fost protagoniștii unui scandal monstruos în plină stradă, în zona de nord a Bucureștiului. Înjurăturile și amenințările lui Florin Pastramă au atras atenția celor din jur, în timp ce Brigitte nu a reacționat, cel mai probail de teamă.