Brigitte Pastramă a recunoscut! De ce s-a împăcat cu Florin

Brigitte Pastramă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată și s-a împăcat din nou cu soțul ei. Cu câteva săptămâni în urma ea anunța că divorțează și nu vrea să îl mai vadă vreodată pe Florin, însă acum situația s-a schimbat radical.
De ce s-a împăcat, de fapt, Brigitte cu Florin Pastramă
Deși susținea că Florin a agresat-o de mai multe ori chiar și în văzut lumii, se pare că Brigitte a dat uitării aceste episoade neplăcute și a decis să își ierte partenerul de viață.
Ea a dezvăluit că dumnezeu i-a trimis un semn prin care a îndemnat-o să reia relația cu Florin și să nu divorțeze. Brigitte a povestit că a stat internată în spital, unde a avut parte de semne divine că trebuie să repare lucrurile pe plan sentimental. Acolo Dumnezeu i-ar fi vorbit și ar fi îndemnat-o să îl ierte pe soțul ei. Într-un inerviu pentru click.ro, Brigitte a povestit tot.
După ce aieșit din spital vedeta a decis să îi mai acorde o șansă lui Florin Pastramă și să treacă cu vederea toate evenimentele negative dintre ei.
S-au împăcat și se pare că acum relația lor merge ca pe roate, mult mai bine ca înainte, așa cum frumoasa brunetă a mărturisit.
„Am suferit o operație, pentru că aveam glicemia foarte mare și a trebuit să mă operez. Am fost singură în spital, am slăbit 12 kilograme în urma acestei intervenții, pentru că așa e, nu mai pot să mănânc și nu prea am ce. Și acolo, în spital, a treia zi după operație, la ora 4.35 dimineața, am visat și m-am trezit așa că o mână scria pe tavan:
«Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă!
Am zis că asta este voia lui Dumnezeu, sută la sută! Imediat am băgat pe Google, am văzut că este Marcu, un verset din Biblie, și mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a vorbit iar eu nu pot să fac altceva, dacă Dumnezeu mi-a vorbit asta, e voia lui Dumnezeu! La 2-3 săptămâni după aceea am reluat relația cu Florin, am așteptat să lucreze Dumnezeu, nu oamenii”, a dezvăluit Brigitte.